Πάρος

‘Ένα νησί κατάλευκο και διάφανο σαν το πασίγνωστο μάρμαρό της. H Πάρος είναι ένα πανέμορφο νησί στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος. Τα παραδοσιακά μικρά χωριά , οι παραλίες γεμάτες με άμμο, τα υπέροχα κρυστάλλινα νερά δημιουργούν μια ζωγραφιά από τοπία που κόβουν την ανάσα. Η θελκτική φυσική ομορφιά και η διακεκριμένη αρχιτεκτονική του Αιγαίου σαγηνεύουν και συγκινούν όσους επιλέξουν τις εγκαταστάσεις μας για την διαμονή τους.

Εκατονταπυλιανή
Το Βυζαντινό στολίδι της Πάρου, το ιερό προσκύνημα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής ή Καταπολιανής, ένα από τα σημαντικότερα Παλαιοχριστιανικά μνημεία της Ελληνικής γης.

Νάουσα
Αξίζει πραγματικά να επισκεφθείτε την όμορφη Νάουσα, το ψαροχώρι που τώρα πια είναι ο απόλυτος προορισμός στο νησί και έδωσε ένα κοσμοπολίτικο αέρα στην Πάρο.

Περίπατος στα μονοπάτια των Λευκών
Μπορείτε να συνδυάσετε ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης αλλά και περιπέτειας διαλέγοντας μία εξόρμηση στην παριανή φύση, περπατώντας το βυζαντινό μονοπάτι των Λευκών, απολαμβάνοντας τα αρώματα από τα παριανά βότανα και αγριολούλουδα

Η Πάρος των παιδιών
Ιδανικός προορισμός αυτό το μικρό νησί για τα παιδιά. Αναζητήστε την ιστορία και τη μαγεία της φύσης. Αφήστε τα παιδιά σας να τρέξουν άφοβα και να κολυμπήσουν στα πεντακάθαρα νερά και στις αναρίθμητες παραλίες, τις περισσότερες προσβάσιμες παραλίες στις Κυκλάδες.

Παραλίες:
Κολυμπήθρες: πέντε μικροί κολπίσκοι με αμμουδιά και διάφανα νερά περικυκλωμένες με τους χαρακτηριστικούς γκρίζους βράχους που θυμίζουν σεληνιακό τοπίο
Χρυσή Ακτή: η τεράστια αγκαλιά των surfers με την χρυσαφένια άμμο
Πούντα: η μικρή παραλία με το πιο οργανωμένο Beach Bar που συγκεντρώνει όλη την νεολαία και διοργανώνει τα πιο φημισμένα happening του καλοκαιριού.
Φάραγγας: Κατάξανθη ψιλή άμμος, πεντακάθαρα νερά, η νέα αποκάλυψη, αξίζει να την επισκεφθείτε
Santa Maria: Μια από τις πιο οργανωμένες παραλίες του νησιού, πολλά θαλάσσια σπορ, beach volley, αλλά και beach bar φιλοξενούνται στο χώρο της.

Οι παραλίες της Πάρου είναι τόσες πολλές που δυσκολεύεται κάποιος να τις καταγράψει όλες. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ!Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Νοικάστε ένα αυτοκίνητο και απολαύστε τις διακοπές σας!