Τοποθεσία

Το ASTERAS PARADISE Hotel βρίσκεται στην περιφερειακή οδό Νάουσας-Μάρπησσας, στην όμορφη περιοχή με την ονομασία Αστέρας. Το συγκρότημα μας απέχει 5 χλμ από το κέντρο της Νάουσας, 16 χλμ από το λιμάνι της Παροικίας, 25 χλμ από το Αεροδρόμιο και μόλις 1χλμ από την πλησιέστερη παραλία Γλυφάδες.

Βρίσκεται σε κομβικό σημείο, καθώς μόλις σε 10-15 λεπτά μπορείτε να προσεγγίσετε με το δικό σας μεταφορικό μέσον ή το ΚΤΕΛ της Πάρου, τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού. Ακριβώς απέναντι από την είσοδο του ξενοδοχείου υπάρχει στάση λεωφορείου.

Λόγω της κεντρικής θέσης του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για να επισκεφθεί κανείς τις φανταστικές παραλίες όπως η Santa Maria , ο Αμπελάς , η Πούντα , η Χρυσή Ακτή αλλά και μικρότερες όπως οι Γλυφάδες και τα Τσουκαλιά.

Επίσης από το συγκρότημα μας έχει κανείς την ευκαιρία να επισκεφθεί πολλά από τα παραδοσιακά χωριά όπως οι Λεύκες, ο Κώστος, το Πίσω Λιβάδι, ο Λογαράς κ.α.
Κάθε ένα είναι ένας μικρός διαφορετικός μικρόκοσμος.

Η Νάουσα αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε τουριστικά τα τελευταία χρόνια. Μέσα στην πόλη οι επισκέπτες θα βρουν παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, κλαμπ, μπαρ και διάφορες ακόμα εγκαταστάσεις οι οποίες θα εξασφαλίσουν την διασκέδασή σας. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από κάθε σημείο του νησιού είτε χρησιμοποιώντας τα δημόσια μέσα μεταφοράς είτε με ανταγωνιστικά πακέτα ενοικιάσεων αυτοκινήτων, ποδηλάτων κ.α. Μπορείτε να πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε από το γραφείο εξυπηρέτησης επισκεπτών.Πάρος

Η Πάρος είναι ένα πανέμορφο νησί στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος. Τα παραδοσιακά μικρά χωριά , οι παραλίες γεμάτες με άμμο, τα υπέροχα κρυστάλλινα νερά δημιουργούν μια ζωγραφιά από τοπία που κόβουν την ανάσα.

Πρόσβαση από το Λιμάνι Παροικίας

Σε περίπτωση που έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο ο ευκολότερος δρόμος για να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας είναι μέσω της Νάουσας. Από το λιμάνι ακολουθείτε την διαδρομή προς Νάουσα και στην συνέχεια τον δρόμο προς Δρυό και Πίσω Λιβάδι. Περίπου 5 χιλιόμετρα μετά τη Νάουσα θα βρείτε στα δεξιά σας το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα.

Εναλλακτικός Τουρισμός

Το Asteras Paradise Hotel υποστηρίζει τον εναλλακτικό τουρισμό προωθώντας τον αθλητικό τουρισμό. Το Ξενοδοχείο μας συνεργαζόμενο με σημαντικές εταιρείες σε extreme αθλήματα προσφέρει στους επισκέπτες του διάφορες αθλητικές υπηρεσίες όπως ποδηλασία, πεζοπορία, ιππασία, θαλάσσιο σκι, παιχνίδια στην θάλασσα, κολύμβηση με αναπνευστήρα ή ακόμα και καταδύσεις. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε αυτή την εμπειρία μαζί μας.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Νοικάστε ένα αυτοκίνητο και απολαύστε τις διακοπές σας!